Monday, August 27, 2007

Tankepolitiet Opprettet.

Som et ledd i min plan for avpersonalisering av internett, ble tankepolitiet opprettet i går natt. Medlemmer er valgt utelukkende på grunn av deres kreative og språklige kvaliteter, samt evne til kritisk tankegang.

Tankepolitiets formålsparagraf:
Tankepolitiet skal, som sitt høyeste og overordnede mål gjøre et forsøk på å gjøre den totale informasjonsmengden på internett, hovedsaklig da i weblog-kretser, mer interessant. TP gjenkjenner mesteparten av informasjonen som i dag er tilgjengelig som verdiløs, blasert, vulgær, ugjennomtenkt og sosialpornografisk. TP gjenkjenner kunst, kreativitet og fantasi som de ypperste våpen mot tidligere nevnte fakter, og vil etter evne forsøke å være et motstykke til denne gryende tendens, ved å publisere og framvise forskjellige utslag av disse tre. Dette kan finne sin form i alt fra kunst i form av fotografi, til litterære stykker eller kommentarer om eksisterende samfunnstilstander. Hver betjent står selv fritt til å bestemme uttrykksform, og er i seg selv uangripelig i forhold til valg av uttrykksform så lenge dette valget er gjort på et grunnlag som er bygget opp av ektefølt hengivenhet til det kreative i mennesket.

Dersom du tror Tankepolitiet er noe for deg, kan du ta kontakt med meg.


2 comments:

elis lesebabbel said...

En ny slags frimuerlosje altså.

(Gratulerer med nyopprettet blogg)

Strangebelieve said...

Vel, nokså langt unna frimurerlosjen vil jeg påstå. Frimurerlosjen er et lukket system hvis medlemmers mål er å stige i forskjellige grader ved å gjennomgå symbolske ritualer av mer eller mindre alvorlig art. Tankepolitiet er en gruppe, hvis hensikt er å fremme kreativitet på internett, i alle slags former.